Klik hier voor persoonlijke info Pijltje

Portfolio Interactieontwerp.

Week 2

Vacature Presentatie

Vacatures worden makkelijk te browsen weergegeven.Zo kan een werkzoekende rustig door de pagina scrollen en interessante vacatures aanvinken om ze later in één keer met elkaar te vergelijken.

Personen vergelijken

Personen vergelijken doen we zo:

Vacatures en bedrijven vergelijken

Bedrijven/vacatures vergelijken doen we zo:

Verbeteren van ingevoerde gegevens

Door links met social media zal de basis informatie worden ingevuld, wat uiteraard wel individueel weer aangepast kan worden maar hierdoor is de kans dat de juiste informatie getoond wordt wel groter omdat de gegevens dan meestal al een keer gecontroleerd zijn.

Emotie

De emotie die ik probeer op te roepen is rust. Een omgeving waarin je rustig kan rondkijken en klikken om je mogelijkheden te vinden en je horizon te verbreden. Door simpel alles duidelijk, gestructureerd en naast elkaar te zetten kan er goed vergeleken en gekeken worden om zo tot de best mogelijke uitslag te komen.

Geschikt voor vacature?

Of iemand geschikt is voor een vacature zal gechekt worden door de vooraf opgegeven eisen van degene die de vacature geplaatst heeft.
Dit voorkomt verwarring en eventuele teleurstelling als bij sollicitatie pas blijkt dat de sollicitant niet voldoet. Dit betekent overigens niet dat de mogelijkheid tot solliciteren geblokkeerd wordt; niet geschoten is altijd mis.